Turnaj v League of Legends o 5000 eur – Kia Ygames Open

03.04.2024 08:40

Turnaj v LOLku o 5000 eur. Fanúšikovské turnaje sú v dnešnej dobe veľmi populárne, pokiaľ máte obľúbenú počítačovú hru, iste ste sa už do nejakého z nich sami zapojili. Jedným z najznámejších herných titulov súčasnosti je bezpochyby LOLko. League of Legends, ako znie plný názov videohry, píše svoju históriu už od roku 2009. Ide o zberateľku ocenenia, za ktorou stojí Riot Games. Jedna veľká mapa, dva znepriatelené tímy a veľa akcie, taký je príbeh každého zápasu v multiplayeri.

 

Cieľ je jasný, zničiť nepriateľa skôr, než to stihne on. Hľadajte nových hrdinov, kúpte si ľubovoľný balíček s vybavením alebo súťažte v turnajoch. Jeden takýto turnaj je v plnom prúde, koľko peňazí je v hre? Poďme si povedať pár veľmi zaujímavých podrobností!

 

LOL je jedna z najpopulárnejších hier

Turnaj v League of Legends organizuje Kia.

Je to tak, štedrý prizepool je hlavným ťahákom pre Kia Ygames Open Series LOL. Prvá a druhá kvalifikácia síce už prebehla, ale v blízkej dobe budú nasledovať ďalšie a nikdy nie je neskoro na to, aby ste sa tiež zapojili do akcie. Ďalšie kvalifikačné kolá prebehnú 20. apríla a 11. mája 2024, pričom play-off je na programe 13. mája 2024, potom už čaká všetkých hráčov a fanúšikov len slávne grandfinále.

Hráčska základňa LOL sa počíta na desiatky miliónov, pričom registrovaných používateľov je ešte podstatne viac. Pre predstavu, keby sa registrovali všetci rezidenti Francúzska a Nemecka, stále by to ešte nestačilo. Až tak početná je hráčska obec League of Legends.

 

Atraktívne odmeny lákajú mnoho súťažiacich

Čo dostanú traja najlepší v blížiacom sa veľkom turnaji? Víťaz získa 1 200 EUR, strieborný medailista dostane 800 EUR a za bronz sa vypláca 500 EUR, plus všetci traja súťažiaci na stupňoch víťazov získajú vecné ceny od sponzora, ktorým je tu preslávená KIA.

Nejde len o peniaze, ale aj zviditeľnenie v hernom svete a možnosť hrať ďalšie turnaje. Prečo to potom neskúsiť, že? Pokiaľ preukážete, že máte dobré schopnosti, môžete mať našliapnuté k zaujímavej kariére vo videohernom priemysle. A taká príležitosť sa určite počíta. Druhú fázu jarnej sezóny bude hrať osem tímov. Môže tam byť aj ten váš, pokiaľ si v LOL veríte a máte zohraný tím, pokúsiť sa o úspech je skoro povinnosťou! Stačí kliknúť na jedno tlačidlo, zaregistrovať sa a potom už len trénovať, aby ste boli pripravení. Je to rovnaké, ako v rôznych športoch!

 

Registrácia je veľmi jednoduchá

Bezplatne sa registrujte a prihláste sa do druhého ročníka súťaže, ktorá ponúkne množstvo originálnej zábavy. Ako by povedal klasik, kto nič neskúsi, ten nevyhrá. Kia YGames Open Serie LOL má ešte stále voľné miesta, pokiaľ budete mať 20. apríla a 11. mája čas od štyroch popoludní, prihláste sa a užite si herný mód 5v5. Vy a štyria vaši priatelia verzus pätice z iných tímov, o napätie a vzrušenie je naozaj postarané!

Viac informácií o turnaji tu.

 

Ak môžete, podporte môj projekt lajknutím či zdieľaním na sociálnych sieťach. Je to to najmenej, čo môžete pre mňa a pre rast tohto webu urobiť. Takisto budem rád, ak sa pripojíte do mojich facebookových komunít. Prvá komunita je zameraná na tému zárobok na internete (tu je odkaz), v druhej skupine zverejňujem seriózne príležitosti na prácu z domu (odkaz nájdete tu). Označte ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Turnaj v League of Legends o 5000 eur – Kia Ygames Open

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok