Recenzia na Cointiply.com – aké možnosti zárobku ponúka stránka?

04.07.2024 07:39

Logo portálu s nadpisom Cointiply recenze. Hľadáte už nejaký čas príležitostný zárobok, no nedarí sa vám? Skúste zahraničný portál Cointiply. Tento portál umožňuje registrovaným používateľom zarobiť si zdarma nejaké Bitcoiny, ktoré je neskôr možné hravo zameniť za eurá. Nie je potrebná žiadna investícia a nestretnete sa ani so žiadnymi poplatkami (no, pri výplate sú nejaké drobné poplatky). V tejto recenzii sa pozrieme na Cointiply trochu detailnejšie. Nájdete tu podrobný návod, ako začať a aké možnosti zárobku ponúka táto stránka.

 

Niečo málo o Cointiply

Cointiply je platforma bitcoinových odmien novej generácie. Používatelia, ktorí sa na danej platforme zaregistrujú, môžu získavať Bitcoiny plnením rôznych úloh. Patrí sem napríklad sledovanie reklamných stránok, vypĺňanie prieskumov, hranie hier, panel ponúk, hodnotenie aplikácií a podobne.

Za dokončenie každej úlohy získavate mince, ktoré si neskôr môžete zameniť za peniaze alebo Bitcoiny, či za iné kryptomeny.

Portál funguje od roku 2012 a do dnešného dňa sa naň zaregistrovalo vyše 4 milióny ľudí, ktorým Cointiply rozdal 12 000 000 dolárov v Bitcoinoch.

Cointiply je dostupný pre všetkých ľudí zo všetkých kútov sveta. Stránka je v anglickom jazyku, takže je veľkou výhodou, ak poznáte nejaké to slovíčko. Nie je to však podmienkou, vďaka Google prekladaču si poradíte aj bez znalosti angličtiny.

 

Ešte predtým, než začneme, musím vás upozorniť na to, že v prípade portálu Cointiply ide len o drobné privyrobenie, zárobok vám v žiadnom prípade nenahradí súčasné zamestnanie.

 

Ako začať

Otvorte si stránku Cointiply.com a vpravo hore kliknite na „Sign Up“. Do formulára vypíšte svoje meno, prípadne nejakú prezývku, ďalej email, heslo a potvrdenie hesla. Na záver registrácie zaškrtnite, že nie ste robot a tiež, že súhlasíte so zmluvnými podmienkami. Ak to všetko stihnete do 5 minút (za 20 sekúnd to musíte mať), mali by ste dostať od portálu vstupný bonus 1 000 mincí.

 

Na emailovú adresu by vám mal prísť aktivačný odkaz. Kliknutím naň overíte svoj email. Ak vám aktivačný email náhodou nepríde, skontrolujete si, či nemáte plnú schránku, resp. či vám to neprišlo do spamu.

 

Do administračného rozhrania stránky sa dostanete cez tlačidlo „Login“, kde vypíšete svoj email a heslo. Nič zložitého.

 

Aké možnosti zárobku ponúka portál Cointiply.com?

Je ich hneď niekoľko, najskôr si však v krátkosti vysvetlíme jednotlivé kategórie, ktoré nájdete na stránke po prihlásení sa.

 

Úvodné administratívne rozhranie portálu Cointiply.

 

Dashboard – je to úvodná stránka, na ktorej nájdete stručný prehľad najzaujímavejších ponúk a prieskumov.

Earn Coins – táto kategória vás bude zaujímať najviac, pretože v nej nájdete všetky možnosti, ako si zarobiť.

Aktivity & Payments – táto kategória má informatívny charakter a nájdete tu svoju históriu zarábania a informácie ohľadne výplaty. Koľko mincí musíte našetriť na účte, aby ste si ich mohli nechať vyplatiť, históriu výplat a podobne.

PTC Adstáto sekcia vás pravdepodobne nebude zaujímať. Je určená hlavne inzerujúcim firmám. Ak ponúkate nejaký produkt alebo službu a chcete ho spropagovať, nech sa páči.

Info – ak máte akékoľvek otázky ohľadom portálu Cointiply, v tejto kategórii by ste mali na ne nájsť odpovede. A ak nie, napíšte mne.

 

Earn Coins

Earn Coins znamená zarob mince. V tejto sekcii nájdete všetky príležitosti na zárobok. Poďme si ich krok za krokom rozobrať dopodrobna.

 

Roll the Faucet – hoď si kockou

Najzákladnejšou cestou, ako Cointiply využiť, je ich faucet. Pýtate sa, o čo ide? Každých 12 hodín máte možnosť zdarma si zatočiť (rolovať) a získať odmenu.

Ako na to? Prejdite myškou na sekciu „Earn Coins“ a následne na „Roll the Faucet“. Otvorí sa vám stránka na ktorej uvidíte tabuľku a červené tlačidoROLL & WIN“, pozri obrázok nižšie. Kliknite na to tlačidlo, následne zaškrtnite že nie ste robot a dajte SUBMIT.

 

Faucet je základnou možnosťou, ako zarobiť nejaké Satoshi mince.

 

Stránka vygeneruje náhodné číslo od 0 do 99 999. Následne si podľa vyššie uvedenej tabuľky pozriete, koľko ste zarobili. Minimálna výhra je 10 mincí, čo je ekvivalent pár centov, maximálna výhra je Jackpot (v čase písania tohto článku je to 276 000 mincí), ktorý získate, ak trafíte číslo 99 999. Jackpot neustále rastie, až kým ho niekto netrafí. Možno to budete práve vy.

 

Veľké zázraky od tejto možnosti nečakajte, v drvivej väčšine prípadov budete dostávať minimálny počet mincí. Ale možno sa na vás usmeje šťastie a vyhráte Jackpot. Za tých pár sekúnd ničnerobenia sa to oplatí skúšať.

 

 

 

 

View PTC Ads – zhliadnutie reklám

O málinko zaujímavejší zárobok ponúkne podkategória „View PTC Ads“. O čo ide? Princíp je veľmi jednoduchý, budete sa preklikávať na iné webové stránky a za to dostanete nejaké mince.

Každý deň tu môžete získať až 250 mincí za pár minút „práce“. Ak budete vykonávať túto činnosť poctivo každý deň mali by ste získať 75 000 mincí, čo vychádza na cca 7 eur.

 

Ako na to? Prejdite myškou na sekciu „Earn Coins“ a následne na „View PTC Ads“. Na stránke uvidíte niekoľko blokov s tlačidlom „View - zhliadnúť“.

Vyberte si nejaký blok a kliknite na tlačidlo VIEW. V prehliadači sa vám v novom okne otvorí iná webová stránka. Na tejto stránke musíte ostať pár sekúnd. Ako dlho, to nám hovorí text so šedým písmom vid obrázok nižšie.

 

O niečo viac mincí môžete zarobiť v kategórii View PTC.

 

Tak napríklad prvý blok s nadpisom FREE LITECOINS EVERY HOUR. Šedý text nám hovorí, že po otvorení musíme ostať na stránke 40 sekúnd a zarobíme za to 31 mincí.

Kliknite na tlačidlo VIEW a Cointiply vás presmeruje na webovú stránku inzerujúcej firmy. Ostaňte na stránke spomínaných 40 sekúnd. Stránku vypnite až keď uvidíte v prehliadači pri Cointiply zelený rámček viď obrázok nižšie. Až potom môžete web vypnúť.

 

Zelený rámček so znakom OK značí úspešné dokončenie úlohy.

 

Na záver ešte musíte potvrdiť, že ste človek. Vyskočí vám tabuľka vid obrázok nižšie, kde po vás chcú, aby ste klikli na nejaký obrázok. Aký? To tam máte napísané. Na mojom obrázku mám zakliknúť na Pencil, čo v našom jazyku znamená ceruzka. Vy tam budete mať niečo iné. Ak si nie ste istý, čo po vás chcú, použite Google prekladač. 

 

nasleduje overenie, že nie ste robot. Z obrázkov musíte vybrať vec, ktorú od vás požadujú.

 

Dôležitá vec s ktorou treba rátať - často sa mi stáva, že keď kliknem na View a Cointiply ma presmeruje na inú webovú stránku, tak niekedy tam čakám aj niekoľko minút a zelený rámček mi nenabehne. V tom prípade odporúčam web inzerenta vypnúť a znovu kliknúť na View.

Ďalšia vec, vo väčšine prípadov sú inzerujúcimi stránkami zahraničné kasína a niektoré antivírusové firmy ich označujú za potenciálne škodlivé. Preto sa neľakajte, keď vás portál Cointiply presmeruje na inú stránku a ESET vám vyhodí upozornenie.

 

Postupne som sa preklikal cez všetky bloky, pričom mi to celkovo zabralo 4 minúty času. Získal som za to 190 mincí, čo je menej, než som očakával. Je to z toho dôvodu, že nie všetky reklamné weby fungovali.

 

Play the Multiplier

Ďalší spôsob, ako si zarobiť na stránke Cointiply, ponúka podkategória „Play the Multiplier“. Žiaľ, je dostupná len pre pokročilých používateľov. Pre začiatočníkov je uzamknutá.

Na stránke píšu, že prístup k tejto časti získame až po čase, a to kým nezískame viac histórie na Cointiply používaním ich rôznych služieb. Neostáva nám nič iné, ako túto podkategóriu pravidelne sledovať a dúfať, že nám prístup časom odomknú.

 

Offer Walls – panel ponúk

Najatraktívnejšiu možnosť zárobku ponúka Cointiply v „Offer Walls“, v preklade panel ponúk. Tieto ponuky sú štedro ohodnotené. Ako máte možnosť vidieť na obrázku nižšie, za niektoré dostanete vyše 2 milióny mincí. V čase písania článku je k dispozícii vyše 31 ponúk s celkovým zárobkom 5 miliónov mincí (10 000 mincí = cca 1 euro). A ďalšie ponuky budú určite pribúdať.

 

Najzaujímavejšiu možnosť zárobku ponúka Cointiply v Offer Walls.

 

Každá ponuka je iná. Niekde po vás budú chcieť, aby ste si stiahli aplikáciu do telefónu a ohodnotili ju, v ďalšej ponuke si budete musieť zahrať hru a splniť v nej všetky úlohy. Krátky popis čo po vás chcú nájdete vždy pod nadpisom danej ponuky. Nezabudnite používať Google prekladač.

Vyberte si ponuku a kliknite na červené tlačidlo „View Offer“ a následne „Complete this Offer“.

 

 

 

 

Cointiply Quests – bonusové úlohy

Ďalšiu zaujímavú príležitosť na získanie mincí nájdete v „Cointiply Quests“. Ako už samotný názov napovedá, budete plniť rôzne úlohy a za tie budete dostávať bonusové mince.

V čase písania článku je k dispozícii vyše 175 úloh a celkovo môžete za ne dostať vyše 100 tisíc mincí. Možno je to málo, ale nezabúdajme, že to je len bonus.

 

Za splnenie úloh môžete dostať ďalšie Satoshi mince.

 

Play Games – hranie hier

Ďalšiu príležitosť zárobku ponúka podkategória „Play Games“. Ak ste vášnivým hráčom a máte dostatok voľného času, môžete si zahrať a niečo si privyrobiť. Výber je pomerne široký, k dispozícii je cca 100 hier vrátane puzzle, sudoku, kartových hier a podobne.

Táto podkategória ponúka podľa môjho názoru najslabší zárobok. Zahral som si zopár hier, strávil som nad tým niekoľko desiatok minút, no zarobil som iba pár mincí.

 

Hranie hier na portály patrí medzi zárobkovo najslabšie možnosti.

 

Complete Surveys – vyplňovanie prieskumov

Solídnu porciu mincí môžete zarobiť aj v „Complete Surveys“. O zarábaní na internete vyplňovaním dotazníkov ste už zrejme počuli. A podaktorí z vás to určite aj vyskúšali.

Portál Cointiply spolupracuje so 14 prieskumnými agentúrami a drvivá väčšina z nich naberá respondentov z celého sveta.

Za vyplnenie jedného dotazníka môžete zarobiť od 10 do 200 000 mincí (20 eur). Zárobok závisí od agentúry, témy a dĺžky dotazníka (počtu otázok).

Nevýhodou je, že vypĺňanie dotazníkov bude prebiehať pravdepodobne v anglickom jazyku. Ak viete výborne anglicky a navyše žijete niekde v zahraničí, nemal by to byť pre vás problém. Skúste to. Ostatným odporúčam mrknúť sa na tento článok, teda za predpokladu, že si chcete začať privyrábať vyplňovaním dotazníkov. Nájdete v ňom cca 20 slovenských prieskumných agentúr, respektíve zahraničných agentúr so slovenskou podporou, a teda dotazníkmi v slovenčine.

 

Táto možnosť je vhodná skôr pre zahraničných respondentov.

 

Refer Users – odporúčanie priateľom

Portál Cointiply, ako aj iné podobné webové stránky, ponúka možnosť zarobiť si ďalšie mince odporúčaním. Ak máte nejakého známeho, ktorý hľadá drobné prilepšenie k zamestnaniu, môžete mu odporučiť Cointiply. Portál vás za to odmení. Odmena je skôr symbolická.

Ak portál Cointiply nechcete odporúčať, nemusíte. Je to skôr príjemný bonus, žiadna podmienka.

 

Redeem Promo Code – uplatnite si promo kód

Táto možnosť vám síce mince nezarobí, máte však možnosť získať zaujímavé bonusy. K tomu budete potrebovať promo kód, resp. zľavový kód. Kde ho nájsť, netuším, skúste pohľadať na Googli, možno tam nejaký nájdete.

 

Watch Videos a Install Mobile Apps

Za zmienku stoja ešte aj tieto dve podkategórie. Prvá „Watch Videos“ vám umožňuje získať mince za sledovanie videí, resp. TV, pri druhej „Install Mobile Apps“ zarobíte mince inštalovaním a hodnotením rôznych mobilných aplikácií.

Musím však podotknúť, že táto možnosť je vo väčšine prípadov dostupná len pre amerických či britských používateľov. Tak napríklad, pokiaľ ide o sledovania videí, sú tam tri TV stanice/online platformy a pri všetkých troch mi vyhodí upozornenie, že nie je dostupné vo vašej krajine.

 

Výber peňazí a ďalšie nastavenia

Všetky podrobnosti ohľadne vášho účtu nájdete v „Account Settings“ vpravo hore, keď kliknete na šípku smerujúcu nadol. Môžete si tam zmeniť email, heslo, adresu na výber peňazí, prípadne zapnúť 2-faktorovú autorizáciu (ohľadom lepšej bezpečnosti).

Výber peňazí môžete uskutočniť v sekcii „Withdraw“. Výplatné minimum je 35 000 mincí. Musíte teda nazbierať aspoň 35 000 mincí, aby ste si mohli poslať výplatu.

 

Musím podotknúť, že výber zarobených peňazí je možné urobiť iba na nejakú krypto peňaženku – pozri obrázok nižšie. K dispozícii sú štyri – Bitcoin, Litecoin, DASH či DOGE peňaženka.

O týchto krypto peňaženkách som napísal samostatnú recenziu. Sú bezpečné rovnako ako váš účet v banke. Netreba sa toho báť. Každopádne vám stačí začať sa tým zaoberať, až keď nazbierate 35 000 mincí na Cointiply. Dovtedy môžete krypto peňaženky ignorovať.

 

Aké sú možnosti pre výber zarobených peňazí.

 

Ak si neviete dať s niečím rady, použite Google prekladač, prípadne napíšte do diskusie nižšie. Rád vám poradím. Majte na pamäti, že ide o príležitostný zárobok, ktorý vám nenahradí klasické zamestnanie. Pri troche šťastia však môžete prísť k zaujímavým peniazom, ktoré možno dokážu pokryť náklady na darčeky pre vašich blízkych. Alebo vám poslúžia pri platení dovolenky.

Pokiaľ vás portál Cointiply zaujal, tu sa môžete zaregistrovať.

 

Nenašli ste v článku to, čo ste hľadali? Potom si skúste pozrieť aj diskusné fórum. Možno tam nájdete pár zaujímavých informácií k tejto téme.

Máte už nejaké skúsenosti s portálom Cointiply.com? Potešíte ma, ak ich napíšete do diskusie.

Nenašli ste v článku to, čo ste hľadali? Potom si skúste pozrieť aj diskusné fórum. Možno tam nájdete pár zaujímavých informácií k tejto téme.
 
Máte už nejaké skúsenosti s portálom Cointiply.com? Potešíte ma, ak ich napíšete do diskusie.

 

Ak sa vám tento článok páči (prípadne celý môj web), zdieľajte ho so svojimi priateľmi, určite to ocenia. Pokojne sa pridajte aj do mojich facebookových skupín a budete neustále informovaný o nových príležitostiach. Prvá skupina je zameraná všeobecne na zárobok na internete (toto je odkaz), v druhej facebookovej skupine zverejňujem ponuky práce z domu (odkaz nájdete tu). Kliknite na ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Recenzia na Cointiply.com – aké možnosti zárobku ponúka stránka?

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok