Recenzia na Freebitco.in - moja skúsenosť s portálom

08.06.2024 09:13

Na obrázku je Bitcoin s popisom: ako a kde získať Bitcoiny zadarmo. Chceli by ste získať len tak zdarma nejaké Bitcoiny alebo hodnotné výhry a vecné ceny? Bezprácne a bez akejkoľvek investície? Potom ste tu správne. Existuje niekoľko portálov, ktoré niečo také ponúkajú. V tomto článku sa však budeme venovať konkrétne portálu Freebitco.in, ktorý nás zavedie do sveta kryptomenových stávok, lotérií a zaujímavých súťaží. V článku nájdete podrobný návod, ako začať a aké možnosti zárobku ponúka táto stránka.

 

Niečo o stránke Freebitco.in

Freebitco.in bol vytvorený v roku 2013. Za doterajších 11 rokov existencie získal tento portál až 53 miliónov používateľov, ktorým rozdal už viac ako 248 tisíc Bitcoinov. 

Trochu ma prekvapilo negatívne hodnotenie portálu na stránkach ako ScamAdviser alebo Trustpilot, kde získal Freebitco.in iba 2,4 z 5 hviezdičiek. Napriek tomu som sa rozhodol dať tomu šancu a vyskúšať to. Veď nič ma to nestojí a zaberie mi to dokopy možno dve minúty času denne.

 

Výhodou je aspoň základná znalosť anglického jazyka. Ak po anglicky neviete, nič to. Orientácia na webe je veľmi jednoduchá a všetko hravo zvládnete s Google prekladačom.

 

Dôvody, prečo sa registrovať

  • Každú hodinu máte možnosť vyhrať až 200 eur v Bitcoinoch!

  • Máte možnosť pravidelne sa zúčastňovať na lotérii o Lamborghini.

  • Máte možnosť zúčastňovať sa na víkendových lotériách o zaujímavé ceny.

  • Všetko je zdarma, vy nič neplatíte ani si nekupujete.

  • Máte možnosť vyhrať Jackpots – 1 Bitcoin, ktorý má aktuálne hodnotu cca 57 000 dolárov.

  • Denne vám to zaberie celkovo možno 2 minúty.

 

Ešte predtým, než začneme, musím vás upozorniť na to, že v prípade portálu Freebitcoin ide len o drobné privyrobenie, zárobok vám v žiadnom prípade nenahradí súčasné zamestnanie.

 

Ako začať

Ak si chcete začať privyrábať s portálom Freebitco.in, musíte sa, samozrejme,  zaregistrovať tu . Registrácia je veľmi jednoduchá a zaberie vám len niekoľko sekúnd. Do formulára nachádzajúceho sa vpravo (pozri obrázok nižšie) vypíšete iba váš email a heslo. Následne potvrdíte, že ste človek a kliknete na „SIGN UP“.

 

Homepage portálu.

 

Na emailovú adresu vám príde aktivačný odkaz, kliknutím naň overíte svoj email. Ak vám aktivačný email náhodou nepríde, skontrolujete si, či náhodou nemáte plnú schránku alebo vám to neprišlo do spamu.

Do administratívneho rozhrania sa prihlásite tlačidlom „LOGIN“, ktoré sa nachádza vpravo hore. Následne vypíšete svoj email a heslo a kliknete na Login.

 

Aké možnosti zárobku ponúka portál Freebitco.in?

Prvý dojem hneď po prihlásení na web môže byť pre vás chaotický. Všade sú tabuľky, odpočítavanie času, reklamné banery a podobne. Časom si však zvyknete a presne budete vedieť, kde čo nájsť. Nezabúdajte používať Google prekladač!

Poďme si postupne rozobrať jednotlivé kategórie, ktoré sa nachádzajú v hornom paneli. Konkrétne FREE BTC, MULTIPLY BTC, BETTING, REWARDS, WIN A LAMBO a ďalšie.

 

FREE BTC – rolovanie

Najzákladnejšou cestou, ako Freebitco.in využiť, je ich faucet, ktorý nájdete hneď po prihlásení na stránke FREE BTC. V tejto kategórii si môžete raz za hodinu zatočiť (rolovať) a získať odmenu. Ako na to?

Prejdite myškou na koniec stránky a nájdete tam tabuľku s modrým tlačidlom „ROLL!“, pozri obrázok nižšie.

Systém vygeneruje náhodné číslo od 0 do 10 000. Následne si podľa tabuľky pozriete, koľko ste zarobili. Minimum je 0,0000003 BTC, čo je ekvivalent pár centov, maximum je 0.00323003 BTC, čo predstavuje cca 200 eur.

 

Rolujte každú hodinu a vyhrajte až 200 eur.

 

Nebudem klamať, v drvivej väčšine prípadov budete dostávať minimálny zárobok, no pokiaľ budete trpezlivý, možno sa na vás usmeje šťastie a trafíte aj číslo 10 000. Mne sa to za dva mesiace zatiaľ nepodarilo, no padlo mi raz číslo 9998 a vyhral som 0.00032300 BTC, čo je cca 18 eur.

Výhodou rolovania je, že o 200 eur môžete hrať každú hodinu! A každú hodinu vyhráte minimálne 0,0000003 BTC. A to sa za niekoľko sekúnd „práce“ celkom oplatí. Alebo nie? Posúďte sami.

Ďalšou výhodou je, že nemusíte sledovať stránku Freebitco.in celý deň a čakať, kedy ubehne hodina, aby ste mohli rolovať znovu. Portál vás na to upozorní, pozri obrázok nižšie. Pokojne si môžete surfovať po internete a časomiera na záložke vám ukáže, že napríklad za 30 minút a 45 sekúnd bude čas na ďalší roll.

 

Systém vás upozorní, že je čas na ďalšie rolovanie.

 

Stránku nevypínajte a ani sa neodhlasujte. Nechajte ju pustenú vo webovom prehliadači a pokojne si robte svoju prácu, sledujte film, četujte na Facebooku...

 

Pravidelným rolovaním získavate aj takzvané RP body, ktoré si neskôr môžete zameniť za vecné ceny alebo ďalšie Bitcoiny. O RP bodoch si môžete prečítať nižšie v sekcii „REWARDS“.

 

Prečo vlastne rolovať? Oplatí sa to?

  • Rolovať môžete raz za hodinu. Za každý roll zarobíte minimálne 0,0000003 BTC. Hráte však až o 200 eur!

  • Za každý roll získavate RP body, ktoré si neskôr môžete zameniť za vecné ceny (pravdepodobne len pre Američanov) alebo Bitcoiny.

  • Za každý roll získavate zdarma 2 tikety do lotérie. Sú dve lotérie, jedna prebieha každý deň a druhá raz za týždeň. Do oboch lotérií ste zaradený automaticky, nemusíte sa teda o nič starať a ani nič kupovať. Čím viac budete rolovať, tým viac tiketov získate a tým bude väčšia vaša šanca na výhru.

  • Registrovať sa môžete tu.

 

Hrajte o zaujímavé výhry v týždennej lotérii.

 

Na obrázku vyššie si môžete pozrieť odmeny za výhru v týždennej lotérii. Žrebovanie prebehne za 4 dni a 4 hodiny. Vyhrať môže až 10 ľudí, pričom prvý získa 0,0244 (1 250 eur), posledný výherca získa 0,000038 BTC (2 eura).

 

MULTIPLY BTC

Aj v tomto prípade ide o rolovanie, ale už nie je zadarmo. Musíte niečo staviť.

Táto kategória umožňuje registrovaným používateľom znásobiť svoje zarobené Bitcoiny hraním HI-LO hry, a to až 4,750-krát. Trafením čísla 8888 je možné vyhrať Jackpot 1 Bitcoin.

 

Svoje Bitcoiny môžete znásobiť v hre HI-LO. Osobne neodporúčam.

 

Pripomína mi to skôr nejakú ruletu, pri ktorej sa už nedá rolovať zdarma, ale musíte staviť Bitcoiny, ktoré ste získali. Stavením môžete vyhrať aj tikety do lotérie, vernostné body alebo golden tiket a hrať o Lamborghini.

 

Mne stávky ktovieako nejdú, preto som sa rozhodol ignorovať túto možnosť. Navyše z dlhodobého hľadiska sa neoplatí venovať sa tejto hre, lebo pri každom hode máte vyšší predpoklad, že prehráte než zarobíte.

 

BETTING – stávka na športové události

Táto možnosť je už o niečo zaujímavejšia, pretože sa nejde o úplnú náhodu, ako to je vo  vyššie spomínanom „MULTIPLY BTC“. Avšak aj v tomto prípade musíte staviť niečo zo svojich peňazí (myslím peniaze, ktoré ste zarobili na stránke).

V tejto kategórii môžete tipovať výsledky športových udalostí alebo vývoj cien kryptomien proti ostatným používateľom portálu Freebitco.in.

Na stránke je niekoľko udalostí, pozri obrázok nižšie. Vezmime si napríklad futbalový zápas Premier League medzi Manchestrom City a West Ham. Ak si správne tipnete na víťaza, môžete vyhrať 0,09170200 Bitcoinov, čo je takmer 6 000 eur. Výhru si však delia všetci víťazi!

 

Môžete si staviť na nejakú športovú událosť a vyhrať ďalšie peniaze.

 

Príklad: Povedzme, že 1 000 ľudí si tipne na výhru Manchester City a 10 ľudí vsadí na West Ham. Ak sa zápas skončí výhrou Manchestru, 6 000 eur si rozdelí až 1000 ľudí. Ak sa to skončí výhrou West Hamu, výhru si rozdelí len 10 ľudí.

 

Aj v tomto prípade môžete vyhrať bezplatné tikety do lotérie, vernostné body alebo golden tiket a hrať o Lamborghini.

 

WIN A LAMBO

V tejto kategórii nemôžete získať žiadne Bitcoiny, no môžete hrať o Lamborghini. Aby ste sa mohli zúčastniť na žrebovaní, potrebujete získať takzvané „golden tikety“.

Už sme spomínali, kde môžete získať golden tikety. Je to v kategórii MULTIPLY BTC a BETTING. Treťou možnosťou, ako môžete získať golden tiket je kúpiť si ho za zarobené Bitcoiny.

 

Freebitco.in ponúka aj možnosť hrať o Lamborghini.

 

Ako máte možnosť vidieť na obrázku vyššie, žrebovanie prebehne o 142 dní, avšak už teraz je tam cez 488,481 tiketov, takže pravdepodobnosť výhry je dosť mizivá.

Výhra je primárne určená pre ľudí žijúcich v USA. Ak sa stane, že vyhrá používateľ žijúci mimo USA, bude musieť zaplatiť poplatok za transport vozu z USA do danej krajiny. Dobrou správou však je, že ak Lamborghini nepatri medzi vaše obľúbené autá, môžete namiesto neho dostať 200 000 dolárov v Bitkoinoch.

 

REWARDS

V tejto sekcii si môžete uplatniť svoje získané RP a vymeniť ich za Bitcoiny alebo vecné ceny. RP sú body, ktoré získavate za každú akciu, ktorú vykonáte na stránke Freebitco.in. Takže napríklad za každé rolovanie zdarma (ktoré môžete robiť každú hodinu) získate 10 RP bodov!

Ďalšie body môžete získavať stávkovaním v kategórii “MULTIPLY BTC”. Len čo dosiahnete hranicu 100 000 RP bodov, môžete si ich zameniť za Bitcoiny alebo vecné ceny.

 

EARN BTC

Portál slúži aj ako peňaženka, kde môžete šetriť.

 

Portál Freebitco.in nielenže dáva registrovaným používateľom možnosť zarobiť nejaké Bitcoiny, ale zároveň slúži aj ako peňaženka na sporenie Bitcoinov! Ako to funguje?

Veľmi jednoducho. Stačí udržiavať na svojom účte hodnotu 30 000 satoshi (0,0003 BTC) a portál Freebitco.in vám každý deň vyplatí zložený úrok z vášho plného zostatku.

Samozrejme, že to neplatí pre začiatočníkov, ale pre pokročilých používateľov, ktorí už zarobili aspoň 0,0003 Bitcoinov.

 

Čím viac peňazí budete mať na svojom účte Freebitco.in, tým viac zarobíte. Za rok z toho môže byť celkom zaujímavá sumička. Napriek tomu som však skôr zástancom výberu zarobených peňazí na bankový účet. Tam sa sporí ešte lepšie.

 

CONTEST

V tejto kategórii sa môžete zúčastniť na mesačnej súťaži o stávky a na refferal programe s celkovými cenami v hodnote 32 500 USD! Samozrejme, že výhru dostanete v Bitcoinoch alebo v darčekových poukážkach od Amazonu.

Súťaž sa začína vždy na začiatku mesiaca o 00:00 a končí sa posledný deň v mesiaci o 23:59.

Do súťaže budete zaradení automaticky za každú aktivitu na vašom účte. Nemusíte teda získavať žiadne ďalšie tikety do tomboly a podobne.

 

Výber peňazí a ďalšie nastavenia

Všetky podrobnosti ohľadne vášho účtu nájdete v sekciiMORE => PROFILE“. Môžete si tam zmeniť email, heslo, adresu na výber peňazí, prípadne zapnúť 2-faktorovú autorizáciu (ohľadom lepšej bezpečnosti).

Spomeniem ešte jednu dôležitú vec. Zarobené peniaze si nemôžete vybrať (výplatu), pokým na svojom účte nenazbierate 3,000 satoshi (0.00003000 BTC), čo je približne 2 eura. Stačí kliknúť na zelené tlačidlo „WITHDRAW“.

 

Podmienky pre výber peňazí a ďalšie nastavenia.

 

Ak si neviete dať s niečím rady, použite Google prekladač, prípadne napíšte do diskusie nižšie. Rád vám poradím. Majte na pamäti, že ide o príležitostný zárobok, ktorý vám nenahradí klasické zamestnanie. Pri troche šťastia však môžete prísť k zaujímavým peniazom, ktoré možno dokážu pokryť náklady na darčeky pre vašich blízkych. Alebo vám poslúžia pri platení dovolenky.

Registrovať sa môžete tu.

 

Nenašli ste v článku to, čo ste hľadali? Potom si skúste pozrieť aj diskusné fórum. Možno tam nájdete zopár zaujímavých informácií k tejto téme.
 
Máte už nejaké skúsenosti s portálom Freebitco.in? Potešíte ma, ak ich napíšete do diskusie.

Nenašli ste v článku to, čo ste hľadali? Potom si skúste pozrieť aj diskusné fórum. Možno tam nájdete zopár zaujímavých informácií k tejto téme.

Máte už nejaké skúsenosti s portálom Freebitco.in? Potešíte ma, ak ich napíšete do diskusie.

 

Ak sa vám tento článok páči (prípadne celý môj web), zdieľajte ho so svojimi priateľmi, určite to ocenia. Pokojne sa pridajte aj do mojich facebookových skupín a budete neustále informovaný o nových príležitostiach. Prvá skupina je zameraná všeobecne na zárobok na internete (toto je odkaz), v druhej facebookovej skupine zverejňujem ponuky práce z domu (odkaz nájdete tu). Kliknite na ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Recenzia na Freebitco.in - moja skúsenosť s portálom

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok